#COMFORTCHALLENGE

Anul acesta aniversăm 20 de ani de confort Ariston în România.

Povestea noastră nu este doar despre încălzire, ci despre o stare de bine pe care oamenii o trăiesc acolo unde se simt confortabil. Iar pentru că fiecare dintre noi are obiceiurile sale, confortul nu poate fi altfel decât diferit pentru fiecare. Dacă ar fi să ilustrezi confortul într-o imagine, care ar fi aceasta?

Pentru a nu lăsa această viziune doar la stadiu imaginar, la aniversarea celui de-al 20-lea an pe piața din România, îți lansăm provocarea de a surprinde confortul în imagini. Așadar, prin intermediul concursului „Confortul la români”, te invităm să ne trimiți maximum 3 fotografii prin care să surprinzi confortul în viziunea ta.

Concursul se va desfășura în perioada 27 martie – 25 aprilie 2018, timp în care vei putea accesa website-ul www.confortulariston.ro pentru a încărca fotografia/fotografiile care să respecte tematica: „Confortul la români în diferite ipostaze”, folosind formularul de înscriere.

Pentru inspirație, poți găsi pe platforma concursului câteva exemple realizate de fotografii profesioniști, dar și jurații concursului, Vlad Eftenie și Dragoș Asaftei.
Pe toată durata perioadei de concurs, fotografiile încărcate și validate, conform regulamentului*, vor fi afișate în galeria de pe website, însoțite de numele tău și o scurtă descriere a imaginii/imaginilor.

Câștigătorul concursului va fi desemnat de juriul format din Vlad Eftenie și Dragoș Asaftei în perioada 26 aprilie-2 mai și va fi premiat cu un voucher în valoare de 1.000 de euro, valabil în magazinului F64. Numele câștigătorului va fi publicat aici, pe data de 3 mai 2018.

Dacă vrei să faci și tu parte din povestea #comfortchallenge, arată-ne ce înseamnă confortul la români în viziunea ta!

VEZI AICI REGULAMENTUL CONCURSULUI